Fülesbagoly

Újra saját zenekarral koncertezik Frenk

2017. január 31. - Bagolyhír

Frenk 4 év után újra saját zenekarral tér vissza a színpadra. Az elmúlt években láthattuk őt több produkcióban is (hiperkarma, Budapest Bár, Braindogs), de idén saját új zenekarával is fellép. Frenk magával ragadó, különös lénye, erotikával túlfűtött, bizarr világa az, ami senkit nem hagy hidegen. A visszatérő koncerten 4 új dalt is bemutat, de hallhatók lesznek a korábbi albumok számai is.

frenk_foto_szaraz_kata_3.jpg

Fotó: Száraz Kata

- Tanulópénznek nagyon jó volt az elmúlt 3 év, amíg egyedül játszottam - vallja Frenk. - Nagyon élveztem és sokat tanultam. Nehéz egyedül játszani, szórakoztatni. Sokkal komplexebb zenei megoldásokra vágyom, szeretnék a színpadi jelenlétbe új színt vinni, és ehhez szükségem van egy zenekarra.

A koncert március 31-én lesz az Akvárium Klubban.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9312171492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása