Fülesbagoly

Delfinmészárlás miatt ekézte a japánokat Slash

2017. január 29. - matesas

 

A Guns N’ Roses leigázta Tokiót, a Rózsák két telt házas koncertet adtak a japán fővárosban. A legendás banda gitárosa, Slash nem állta meg, hogy be ne szóljon a vendéglátóknak, a zenész a delfinek tömeges lemészárlása ellen emelt szót. slash.jpg

Slash nem csak a világ egyik legjobb gitárosa, hanem lelkes állatvédő is egyben. A zenészt mélységesen felháborította a legutóbbi eset, amelynek a hírek szerint több, mint kétszáz delfin esett áldozatául.

Az Egyesült Királyság egyik tengerjárója jelentette, hogy a Nyugat-Japánban található Taiji közelében hálókkal ejtették csapdába a delfineket. Az összezsúfolódott, vergődő állatokat ezután szelektálták, a szerencsésebbeket életben hagyták, hogy a delfináriumok számára eladhassák őket. A többieket egyszerűen lemészárolták.

Slash Tokióban adott interjút a Reuters hírügynökségnek, kifejtette, hogy tiszteletben tartja a különböző kultúrák hagyományait, megérti, hogy az emberek ragaszkodnak a tradíciókhoz, de most már itt az ideje, hogy Japánban észre térjenek és fejezzék be a delfinek mészárlását. Alább láthatjátok az ide vonatkozó interjúrészletet, de a bánat után jöjjön az öröm, teljes egészében megmutatjuk a banda oszakai koncertjét. 

Slash kiakadt a delfinmészárlás miatt:

GNR - január 21, Oszaka:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2612166867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása