Fülesbagoly

Fejjel lefelé: a 10 legelképesztőbb dobszóló

2017. január 26. - matesas

Őrült fickók a dobosok, a futballban a kapusokat illetjük hasonló jelzővel, halált megvető bátorsággal vetik bele magukat a legerősebb lövésbe, miképpen a dobosok sem mennek a szomszédba a hajmeresztő mutatványokért.

tommy-lee-drums.jpg

A Loudwire magazin tíz elképesztő dobszólót gyűjtött videócsokorba a rock/metal világából. A színpadtechnika manapság olyan fejlett, hogy csak a képzelet szabhat határt a különböző showelemeknek, így természetesen az sem lehetetlen, hogy a komplett dobszerkó az égbe emelkedjen, ahogyan az sem, hogy a zenész fejjel lefelé csépelje a bőröket. A Mötley Crüe dobosa, Tommy Lee imádja az efféle felhajtást, de a Slipknot egykori perkása, Joey Jordison, vagy a Blink-182 ütőembere, Travis Barker is előszeretettel lepi meg a közönséget. Íme:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr412157213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása