Fülesbagoly

Koncertet adott az őrült underground-duó

2017. január 24. - matesas

Mike Patton, a Faith No More frontembere továbbra sem fér a bőrébe, esze ágában sincs tágítani őrült side-projectjeitől. Ezúttal az asztrál zeneszerző-zongoristával, Anthony Paterasszal koncertezett, Tētēma nevű formációjuk igencsak távol áll a rádióbarát muzsikától.

tetema.jpg

Patton és Pateras régóta ismerik egymást, a közös zene ötlete 2009-ben merült fel bennük, de a gondolatot jó ideig nem követték tettek. Mindketten elfoglalt emberek, legtöbbször földrésznyi távolságok választják el őket egymástól, így egy áthidaló megoldást kellett találni a közös alkotást gátló problémákra. Főhőseink külön-külön rögzítették ötleteiket, a felvett anyagokat küldözgették egymásnak, majd mindössze 48 óra leforgása alatt stúdióban fésülték össze az alapokat. A Geocidal című albumot 2014-ben adták ki, a Tētēma mindeddig nem adott élő koncertet. Most azonban az ausztráliai Hobartban, a Mona Foma fesztiválon néhány kiegészítő zenésszel felléptek, a különleges performansz néhány pillanatát örömmel nyújtjuk át nektek.

És íme, egy stúdiófelvétel:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr312148693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása