Fülesbagoly

Király fesztivállal ünnepel a 8 éves Rockstar Magazin

2017. január 20. - Bagolyhír

Két hét múlva egész estés minifesztivál hangulatot varázsol a 8 éves Rockstar Magazin a Dürer Kertbe, 15 zenekarral, három színpadon. Február 3-án nemcsak a magazin, hanem a fellépők is ünnepelnek: a Cadaveres élőben is bemutatja tavaly év végén megjelent "The Fifth House" lemezét, a Supernemtől új dalokat hallhatunk, a USEME itt adja idei első koncertjét, mielőtt a Leander Kills oldalán országos turnéra indul, a Wrong Side magyar dalokkal tér vissza.

supernem.jpg

Az AWS nagy meglepetésekre készül idén, talán ebből is kapunk némi ízelítőt az estén, miközben a Billog és a Headbengs is friss dalokkal hangolódik az új évre. A Fonogram-díjra jelölt, Európában is turnézó The Trousers sem hagyja a rock'n'roll tüzét aludni. Miközben olyan kuriózumnak számító együttesek is színpadra lépnek, mint a Galambos Dorina vezette pszichedelikus River of Lust, Budapest legmenőbb csajbandája, a HolyChicks, Pécs legifjabb rock büszkesége, a Junkie Jack Flash, a hatalmas elektro-rock show-t ígérő Flatband, na meg az őszinte HAW és a még szárnybontogató Rage in Peace. Még egy név bejelentése várat magára, így érdemes továbbra is nyomon követni az eseményeket!

szulnap_insta-1.jpg

Jegyek rendkívül kedvező, 1990 Ft-os elővételi áron a tixa.hu oldalon megvásárolhatók, és természetesen a Dürer Kertben is.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7312139807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása