Fülesbagoly

Trump összehozta egy bulira az Audioslave-et

2017. január 18. - matesas

Egy koncert erejéig újra összeáll az Audioslave, a közös muzsikálás apropója pedig nem más, mint az új amerikai elnök, Donald Trump beiktatási ceremóniája. A banda ellenbulinak szánja a tiszavirág életű reuniont.

audioslave.jpg

Szép napokat élt meg a Rage Agains The Machine hagszeres szekciója Chris Cornellel kiegészülve, az Audioslave három albumot is összedobott 2000 és 2007 között, míg útjaik külön nem váltak. Bár a RATM mindig is az éles, direkt politizálás zenekara volt, ugyanez nem jellemezte az Audioslave-et. Most mégis egy politikai esemény kapcsán gyűlnek újra egybe, pénteken Donald Trump beiktatásának ellenbulijaként csapnak a húrokba a szintén RATM-tagokból verbuválódott Prophets of Rage vendégeként. Hogy lesz-e folytatás? Aligha, a RATM triója most teljesen a Prophets of Ragere koncentrál, de a pénteki, Los Angeles-i show jó mókának ígérkezik.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9912135047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása