Fülesbagoly

Hetero- és homoszexuális metalosoknak indult párkereső oldal

2017. január 13. - Bagolyhír

Ha a léggitár és a fakanál is jól áll a kezedben, akkor nagy eséllyel találsz magadnak szerető metalbikát egy új társkereső oldalon. Ugyanis Magyarországon is megkezdte működését az tematikus site, ahol olyan emberek szövögethetik szárba szökkenő szerelmüket, akiknek mondjuk a Metallica az Isten. metal.jpg

Képünk illusztráció

Abban a korban élünk, amikor már nem kell kilépned az utcára ahhoz, hogy megtaláld álmaid lovagját/hercegnőjét. A füstös rockkocsmában felszedni a csajt? Vagy koncert közben lesmárolni a legközelebb álló srácot? A XXI. században ezek meglehetősen elavult módszereknek tűnhetnek - bár a Fülesbagoly stábja továbbra is erre a receptre esküszik.

Manapság azonban a virtuális térben jobban pezseg az élet, mint a teltházas Barba Negrában, rajta hát, itt a legújabb őrület, a metalosok társkeresője. A Metalhead Date már 41 országban létezik, és már működik a magyar oldal is, ahol a műfajt kedvelő szinglik kedvükre válogathatnak a partnerek között, flörtölhetnek és akár komolyabb kapcsolatokat is kialakíthatnak. Az oldalon heteroszexuális, leszbikus és homoszexuális emberek egyaránt keresgélik a nagy Ő-t, a regisztráció ingyenes, de a használathoz már csengetni kell. Mi is szétnéztünk az oldalon, a férfi keres nőt útmutatással. Vannak szép számmal metalcicák, magyart viszont csak tizenegyet találtunk. A bagoly andalító muzsikával kíván sok szerencsét az ismerkedéshez, lovemetal, HIM, színtiszta gyönyör.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7412123437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beer Monster 2017.01.16. 16:25:28

Én olyan hölgyet keresek, akinek a sör az isten.

(kérem, hogy ne írjanak!)
süti beállítások módosítása