Fülesbagoly

Turnéval tér vissza a Foo Fighters

2017. január 04. - matesas

A kétévnyi önkéntes számüzetés után idén újra aktivizálódik a Foo Fighters. Dave Grohl és csapata a korábban bejelentett európai dátumokon kívül most amerikai állomásokat is meglebegtettek.

foo.jpg

Júniusban és júliusban Európa több nagyvárosában fellép a Foo Fighters, ám most már úgy tűnik, hogy a srácok nem csak egy miniturnét terveztek. A tenekar Twitter-oldalán megjelent egy, az éjszakába burkolódzó Amerikát ábrázoló műholdkép jelent meg, majd nem sokkal később az is hivatalossá vált, hogy májusban egy kaliforniai fesztiválon szerepelnek a Maroon 5 és a Tom Petty and the Heartbreakers társaságában. Arról egyelőre nincs hír, hogy készül-e új lemez, Grohléktól már megszokhattuk a meglepetéseket, nem kizárható, hogy már fő a menü a konyhájukon.

Foo Fighters, 2017 Európai turné:

6/16 — Reykjavik, Izland

6/19 — Helsinki, Finnország

6/21 — Riga, Lettország

6/29 — Gdynia, Lengyelország

6/30 — Roskilde, Dánia

7/02 — Werchter, Belgium

7/06 — Madrid, Spanyolország

7/07 — Algés, Portugália

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4912096291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása