Fülesbagoly

Súlyos baleset hátráltatta a maszkmetal banda életét

2016. december 31. - Bagolyhír

Jelenleg is stúdiózik a maszkjaival elhíresült elektrometal banda, a divideD. Első nagylemezüket veszik fel, amiből két hét múlva élőben ízelítőt is adnak. Az együttes hónapokig pihenőre kényszerült, mert énekesük több helyen eltörte a lábát.

csapat_epk_01.jpg

A divideD a nagylemez stúdiómunkálatainak közepén jár, énekfelvételek zajlanak, januárban pedig basszus- és dobfelvétel lesz a Supersize stúdióban. A munkálatokat egy csúnya baleset előzte meg.
- Sajnos az énekesünk egy koncerten eltörte a lábát októberben, és ez egy operációra, valamint hat hét fekvésre kényszerítette. Most állt helyre többé-kevésbé. Úgy törte el a lábát, hogy Entombed AD koncerten volt, ott nyomta az első sorban, és valami nagy darab ember ráugrott a lábára, ami több helyen eltört. Mondhatnánk, hogy munkahelyi baleset, de nem a színpadon volt, hanem a színpad előtt - árulta el Sol, az együttes basszerosa. - Emiatt a novemberi és decemberi koncerteket le kellett lemondanunk és a felvételek is csúsztak.
A lemez 11 dalt fog tartalmazni, ebből 4 már megjelent a korábbiakban az Ends EP-n.
- Ezeket is részben újra felvettük újra játszottuk újra keverjük, hogy illeszkedjenek a koncepcióba- folytatta Sol. - Az újabb dalokat már több mint egy éve játsszuk koncerteken is, emiatt sokkal kiérleltebbek mint a debüt EP dalai. Leginkább olyan tekintetben, hogy bebizonyosodott, mi működik, akár hangszerelés akár témák részén és mi nem, és mindez még a felvételek előtt, nem utána derül ki. Néhol pofátlanul dallamosra és poposra vettük a figurát, néha meg iszonyat brutalitás megy. De alapból továbbra is ugyanazt a modern melodikus metalt nyomjuk, jó sok géppel, elektronikával megpakolva.
A divideD január 13-án a Dürer Kert nagytermében látható közvetlenül a Watch My Dying előtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9312085631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása