Fülesbagoly

Újrakeverve jön a Nirvana 25 éves lemeze

2016. december 29. - matesas

Az Incesticide a Nirvana rövid életművének kakukktojása, olyan dalok gyűjteménye, amelyek nem fértek fel a sorlemezekre, a számok között akad feldolgozás is. Mégis: az albumon minden ott van, amiért a Nirvanát szerettük.

nirvana_1.jpg

1992 december 14-én jelent meg a Nirvana harmadik lemeze, az Incesticide ritkaságokat, az első két albumról lemaradt dalokat tartalmazott, 45 percnyi zúzás, zúgás, sodró lendület és a Cobainra jellemző depresszió hullámzása, olyan remek dalokkal, mint a Sliver, a Son of a Gun, a Big Long Now vagy az Aneurysm.

A lemez 25. születésnapja alkalmából most egy dupla vinilen ismét kiadják az albumot, az újrakeverési munkákat egy igazi régi motoros, Bernie Grundman hangmérnök végezte, aki a 60-as évektől napjainkig világsztárok sorával dolgozott. Az újrakevert Incesticide január 13-án jelenik meg.

Nirvana - Incesticide (teljes album):

 

Incesticide számlista:

1. Dive

2. Sliver 

3. Stain 

4. Been a Son

5. Turnaround

6. Molly's Lips

7. Son of a Gun

8. (New Wave) Polly

9. Beeswax

10. Downer

11. Mexican Seafood

12. Hairspray Queen

13. Aero Zeppelin

14. Big Long Now

15. Aneurysm

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr512079823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása