Fülesbagoly

Eláll a lélegzet a hárfázó szexbombáktól

2016. december 29. - matesas

Nézni és hallgatni egyaránt élmény a gyönyörű ikerlányokat, akik nem csak szépek és tehetségesek, de igen sikeresek is. Camille és Kennerly Kitt duója, a Harp Twins több mint 500 ezer Facebook-követővel és 40 milliós youtoube-os nézettséggel rendelkezik.

Hogyan valósítsd meg önmagadat? Camille és Kennerly Kitt jól ismeri a receptet, a szöszi ikercsajok maximálisan kiaknázták a tehetséggel párosuló szépséget és az internet adta lehetőségeket. A páros zongorával indult, aztán tinédzserkorukban hárfára váltottak, és meg is maradtak ennél a hangszernél. A YouTube-on több mint 60 videót találhatunk róluk, egészen elképesztő nézettségi adatokkal, az Iron Maidentől feldolgozott Fear of the Dark videóját már több mint 4,5 milliónyian látták. A Harp Twins a 2009-es indulás óta négy lemezt is kiadott, az első albumuk kizárólag rockfeldolgozásokat tartalmazott. Játszottak többek között Iron Maiden, The Rolling Stones, Metallica, AC/DC, Pink Floyd, Bon Jovi, Aerosmith,, Guns N' Roses, U2, Coldplay dalokat, idén májusban pedig egy filmzene feldolgozásokat tartalmazó albummal rukkoltak elő. Talán nem véletlen, hogy az ikrekre a filmvilág is felfigyelt, kilenc hollywoodi moziban is szerephez jutottak. Mi pedig most mutatunk néhány dalt és nem utolsósorban egy képgalériát is róluk.

Harp Twins - Fear of the Dark:

Harp Twins - One:

Harp Twins - Sweet Child O Mine:

Harp Twins - It’s My Life:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3112080385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása