Fülesbagoly

Egy eszelős szerkezet, amelytől elélveznek a Star Wars rajongói

2016. december 19. - matesas

Sok furcsa ember jár-kel a világban, de ennek a Paweł Zadrożniak nevű figurának tényleg nincs ki mind a négy kereke... A srác megalkotta a The Floppotron nevű szerkezetet, hallgassátok meg, mire képes ez az ép ésszel átláthatatlan gépezet.

floppotron.jpg

A mozikat letarolta a Zsivány Egyes, ez a köztes Star Wars film ugyanolyan őrületet váltott ki, mint a fősodorhoz tartozó alkotások. Az új Star Wars film, 155 millió dolláros forgalmat hozott az észak-amerikai mozikban. A sci-fi globális bevétele a hétvégén meghaladta a 290 millió dollárt (86,7 milliárd forintot).

Mérget vennénk rá, hogy a filmet már Paweł Zadrożniak is látta. A srác eltökélt és megrögzött Star Wars rajongónak tűnik. Nyomtatókból és 64 darab floppy-meghajtóból eszkábálta össze a The Floppotron nevű szerkezetet, amelynek ugyan semmi köze nincs a Fülesbagoly blogon feltűnő zenékhez, mégsem volt szívünk szó nélkül elmenni e bámulatos teljesítmény mellett.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9212057289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása