Fülesbagoly

Ők a rock/metal idei Grammy-esélyesei

2016. december 06. - matesas

Február 12-n hirdetik ki a legrangosabb zenei elismerés díjazottjait, a rock és metal kategóriákban többek között a Korn, a Metallica és a Megadeth is esélyes a Grammy-díjra. A nagy öreg, Iggy Pop a legjobb alternatív zene kategóriában jelölt.

korn_2.jpg

A zeneipar Oscarja, a Grammy-díj az amerikai Hangfelvétel-művészetek és -tudományok Nemzeti Akadémiája által alapított, évente átadásra kerülő díj, mely a zeneipar azévi kimagasló eredményeit hivatott elismerni. A díjátadó ünnepséget neves előadók fellépései kísérik, és a nagyobb figyelmet kiváltó díjak átadását a televízió is közvetíti. A mai napig a Grammy-díj a legnagyobb presztízzsel bíró elismerés a zeneiparban. A díjat 1958-ban alapították.

Idén a „Best Metal Performance” kategóriában a Baroness “Shock Me,” a Gojira “Silvera,” a Korn “Rotting in Vain,” a Megadeth “Dystopia,” és a Periphery “The Price Is Wrong” című dala kapott jelölést. A Disturbed a „Best Rock Performance” kategória nagy esélyese a “The Sound of Silence” című feldolgozásukkal, amelyet a Conan-showban adta elő. Meglepő volna, ha nem a Metallica lenne a befutó a „Best Rock Song” kategóriában, a “Hardwired” című dallal. A „Best Rock Album” kategória legfőbb várományosai a Blink-182, a Gojira és a Weezer. Iggy Pop „Post Pop Depression” című albuma pedig a „Best Alternative Music Album” kategóriában nyerhet szobrot.

A Korn dala a „Best Metal Performance” kategóriában esélyes:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3812028961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása