Fülesbagoly

Saját dalokat is ír a Budapest Voices

2016. december 04. - Bagolyhír

Bár a Budapest Voices azzal vált ismertté, hogy underground és rockdalok a cappella átiratait adja elő, vannak saját szerzeményeik is. Egészen pontosan kettő, a tavasszal megjelent Finomra hangolva lemezükön a Boldog újjászületést!, és a napokban debütált Kislemezükön az Éld át a csodát!

budapest_voices_2016_foto_mat_balazs_3.jpg

Fotó: Máté Balázs

Adjon az ég, Autó egy szerepntinen, De szeretnék, Gyémánt, és még sorolhatnánk, milyen slágereket dolgozott át a Budapest Voices. Ezekkkel az átiratokkal már sokan találkozhattak, a hozzájuk készült videók hasítanak a YouTube-on. Azt viszont már kevesebben tudják, hogy a 12 énekesből és egy ütőhangszeresből álló együttes nemcsak más dalait adja elő, hanem van két saját szerzeménye. Ezeket a kórus vezetője, Warnusz Zsuzsa írta.

Az egyik a Boldog újjászületést!, ami az idén tavasszal megjelent Finomra hangolva című lemezükön sorakozik.

A másik dal az Éld át a csodát!, ami pár napja látott napvilágot a Kislemez című anyagukon. A kiadvány érdekessége, hogy a kislemez valóban egy kislemezen jelent meg, vagyis egy mini CD-n, amit karácsonyfadíszbe csomgoltak.

A Budapest Voices legközelebb a MOM Kulturális Központban látható, hallható december 28-án.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5412021103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása