Fülesbagoly

Több gépfegyver groove-val támad a Fear Factory

2016. december 02. - matesas

Új lemezt készít a Fear Factory, elképzelhető, hogy az anyaggal 2017-ben el is készülnek. Dino Cazares gitáros most úgy nyilatkozott: nem sokat akarnak változtatni a jól bevált recepten, legfeljebb több gépfegyver groove-ot alkalmaznának az új korongon.

fearfactory.jpg

A Fear Factory utoljára 2015-ben adott ki lemezt, s ahogyan ezt tőlük már megszokhattuk, a Genexus után sem kívánnak hosszú hallgatásba burkolódzni. A FF jó iparos módjára 2-3 évenként termeli az albumokat, Dino Cazares gitáros szerint most sem lesz ez másképp.

– Már készül az új lemez, de valószínűleg nem jövünk ki vele hamarabb jövő nyárnál, esetleg októbernél. Még nagyon korai a hangzásról beszélni, maradunk a Fear Factory hangzásnál, és megpróbálunk remek dalokat írni. Talán csak kicsit több lesz benne a gépfegyver groove - tette hozzá Cazares.

Egy klasszikus a Fear Factorytól:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6312016381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása