Fülesbagoly

Tom Morello: Castro a szegények bajnoka volt

2016. november 27. - matesas

Tom Morello, a Rage Against The Machine gitárosa egy hosszú Instagram-posztban gyászolja a szombaton elhunyt Fidel Castrot. Morello a szegények bajnokának nevezte a kubai diktátort.

morello.jpg

Tom Morello (Rage Against The Machine, Audioslave, Prophets of Rage) hosszú megemlékezésben méltatta Fidel Castrot, a gitáros felelevenítette 2005-ös élményeit is, amikor az Audioslavevel Kubában járt. Morello azt írta, hogy bár nem mindig osztotta Castro nézeteit, rengeteg oka van, amiért a kubai államfő az egész harmadik világ hősévé válhatott. 

– Ötven éven át állt ellen az imperializmusnak, nagy gondot fordított az egészségügyre, a gyermekekre, az oktatási rendszerre. Megátalkodott szószólója volt a szegényeknek, ő a szegények bajnoka volt, nem meglepő, hogy több milliónyi ember gyászolja őt - írta Morello.

Nem csak Castro, de a Rage Against The Machine is tele volt forradalmi hevülettel:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5712003484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása