Fülesbagoly

Lengén öltözött szöszi ápolja a törött lábú rockert

2016. november 26. - matesas

Így nem is lehet olyan nehéz a gyógyulás. A Mastodon frontembere, Brent Hinds eltörte a lábát, majd egy fotót posztolt magáról az Instagramra. A képen egy csinos szőkeség látható, az „ápolónő” valószínűleg minden segítséget megad a lábadozáshoz.

mastodon-1.jpg

Egy szerencsétlen motoros balesetben törte el a lábát Brent Hinds, a Mastodon énekes-gitárosa. A sérülés miatt elképzelhető, hogy Hinds több koncertet kénytelen lemondani Giraffe Tongue Orchestra nevű szupercsapatával, amelyet rajta kívül az Alice in Chains énekese, William DuVall és a Dillinger Escape Plan gitárosa, Ben Weinman alkot. A Giraffe Tongue Orchestra amerikai turnéja november 29-én indult volna, még nem tisztázódott, hogy Hind képes-e vállalni a fellépéseket. A Mastodonnal pedig jövőre készül kiadni egy új nagylemezt, ezt a projektet nem veszélyezteti a lábtörés.

mastodon.jpg

Hinds lábadozása mindenesetre megfelelő ütemben halad. Legalábbis számára mindenképp megfelelő, az Instagramra feltöltött kép tanúsága szerint. A lenge szöszke jelenléte mindenképp indokoltnak tűnik, az kevésbé érthető, vajon Hinds mi célból tart egy bárdot is a kezében...

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3711999402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása