Fülesbagoly

Három évig ne is számítsunk új Slipknot-lemezre

2016. november 25. - matesas

Bohócot csinált a rajongókból a Slipknot bohóca? Úgy tűnik, hogy igen, Clown egy minapi interjújában arról beszélt, hogy a zenekar jövőre stúdióba vonul, hogy rögzítse új nagylemezét. Ám Corey Taylor énekes most alaposan lehűtötte a kedélyeket.

slipknot.jpg

A Slipknot utolsó, 2014-es albuma, a The Gray Chapter osztatlan sikert aratott a kritikusok és a rajongók körében egyaránt, kijelenthető, hogy a fiatalon elhunyt Paul Grey basszusgitárost és bandából kivált Joey Jordisson dobost is méltóképpen tudták pótolni.

A minap pedig jött a jó hír: akár már jövőre elkészülhet az iowai szupercsapat legújabb agyborulása. Shaun "Clown" Crahan úgy nyilatkozott, hogy jövő februárban Jom Root gitárossal nekilátnak összerakni az új anyag alapötleteit, majd gyakorlatilag a teljes 2017-es esztendőt az új album csiszolgatásával töltik.

Ehhez képest Corey Taylor énekes egy Twitter-üzenettel reagált, mondván: a dolgok nem igazán így festenek, két évig még biztosan nem fognak stúdiózni. Ez pedig azt jelenti: 2019-nél hamarabb aligha jön az új album.

Slipknot - The Negative One:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2711998186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása