Fülesbagoly

X-faktoros srác a Stone Temple Pilots új énekese

2016. november 17. - matesas

Egy X-faktoros tehetség veheti át a tavaly decemberben elhunyt Scott Weiland helyét a Stone Temple Pilotsban. A zenekar merőben szokatlan módon, hirdetés útján keresett új frontembert, úgy tűnik, hogy Jeff Gutt lesz a befutó.

jeffgutt.jpg

Bár hivatalos bejelentés még nincs, az Entertainment Tonight tudni véli, hogy végleges megoldás született Scott Weiland pótlására. Jeffrey Adam Gutt az amerikai X-faktor 2103-as évadában szerepelt, s a hírek szerint már hónapok óta a zenekar három tagjával dolgozik a Stone Temple Pilots új anyagán. A héten állítólag már közösen próbáltak, a fiatalemberről egyébként köztudott, hogy imádja a rockzenét, és hangi adottságaival sincs probléma. Ettől függetlenül a bagoly kicsit félve várja a Jeff-féle Pilotsot, az a gyanúnk, hogy Weiland karizmáját nehéz lesz pótolni. Ne legyen igazunk...

Itt Jeff Gutt épp Mariah Carey örökzöldjét adja elő:

 

Itt meg a szebb napokat látott Stone Temple Pilots legnagyobb slágere:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9011969569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása