Fülesbagoly

Kilenc új klipet zúdított ránk a Metallica

2016. november 17. - Bagolyhír

Két nappal az új nagylemez megjelenése előtt robbantott a Metallica. Az együttes különböző zenei portálokon kilenc vadiúj videoklipet jelentetett meg, csak ámulunk és bámulunk.

metallica-hardwired-to-self-destruct-1.jpg

A felhozatalból mindenképp érdemes kiemelni a Murder One című számot, ez egy dallamos, mégis erőtől duzzadó nóta, egyben méltó megemlékezés a hedonizmus apostolának, Lemmy Kilmisternek. James Htefieldék ennél aligha foglalhatták volna össze jobban Lemmy életét és filozófiáját, a klipben a hős a „szex, drogok, rock and roll” édes hármas jegyében tűnik fel. Kokain, whisky és bevállalós csajok - Lemmy mindennapjainak elengedhetetlen kellékei voltak ezek, és persze a Motörhead, amelynek frontembereként élete utolsó heteiben is a közönségre zúdíthatta a megalkuvást nem tűrő rock and rollt.

A Metallica szerdán nyolc másik klipet is közzétett, mi pedig megmutatjuk mindegyiket.

Metallica - Murder One:

Metallica - Spit Out the Bone:

Metallica - Dream No More:

Metallica - Confusion:

Metallica - ManUNkind:

Metallica - Now That We're Dead:

Metallica - Here Comes Revenge:

Metallica - Am I Savage?:

Metallica - Halo On Fire:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5311968961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása