Fülesbagoly

De mit keres egy füstölgő Lada a November Rain videóklipjében?

2016. november 09. - matesas

Jókedvűen danolászó falusi arcok, egy füstölgő motorházú Lada, sehol egy Axl Rose, sehol egy Stephanie Seymour. És ez mégis a November Rain videoklipje - kicsit másképp, némileg áthangszerelve. Ütős country-zene, finn előadásban.

falurock.jpg

A Steve 'n' Seagulls egy finn country zenekar, az öttagú banda 2014-ben alakult, de már hihetetlen sikereket tudhat magáénak. A csapat a YouTube-on publikálja klipjeit, híres rockzenekarok szerzeményeit dolgozzák fel, az AC/DC-től például a Thunderstruck-ot, amelyet már 25 millióan (!) tekintettek meg a legnagyobb videómegosztón. Nem árt tudni: a zenekar nem másról, mint Steven Seagalról nevezte el magát. Idén júliusban egyébként Veszprémben is felléptek és természetesen osztatlan sikert arattak.

Most pedig előrukkoltak a Guns ’N Roses csodás dalkölteménye, a November Rain átdolgozásával. És az az igazság, hogy az eredmény frenetikus, minket különösen a füstölgő motorházzal lerobbant Lada látványa ragadott meg, hiába, no, ez itt mégiscsak Kelet-Európa, a nosztalgia pedig mindig édes...

Steve 'n' Seagulls - November Rain: 

És az eredeti:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9211945895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása