Fülesbagoly

Brutális biztonsági őr verekedett a Guns ’N Roses koncertjén (videó)

2016. november 08. - matesas

Kis híján elszabadult a pokol a Guns ’N Rose Buenos Aires-i buliján, a tömeg beszabadult a VIP-részleget elválasztó kordonon, egy túlbuzgó biztonsági őr pedig egy hatalmas ökölcsapással igyekezett megfékezni az egyik rajongót.

gnr_1.jpg

A GNR koncertjein az együttes fénykorában nem számított kuriózumnak, ha elszabadultak az indulatok. Nem véletlen, hogy a 90-es évekbe a bandát a világ legveszélyesebb zenekara névvel illették az újságírók, előfordult, hogy Axl Rose maga provokált verekedést, vagy hogy a zenekar levonult a színpadról és ezért a feldühödött tömeg egyszerűen ripityára bontotta a koncerttermet.

Most javában dübörög az együttes dél-amerikai turnéja, a Buenos Aires-i fellépés pedig a régi szép időket idézte. A tömeg igyekezett kihasználni, hogy rés keletkezett a színpadhoz legközelebb eső VIP-részleg kordonjain, sokaknak sikerült is átjutni a biztonsági őrök sorfalán. Végül persze a kigyúrt biztonsági emberek győztek. Ám egyikük különösen elvetette a sulykot, egy kék inges, rajta sárga mellényt viselő hústorony egy hatalmas ökölcsapást mért egy rajongó arcába, az őrjöngő fickót a társai fogták vissza.

Szerencsére nem csak az erőszakos jelenetek, hanem a zenekar teljesítménye miatt is emlékezetes az argentin közönség számára a koncert. Axlék kiváló formában játszottak, egy szám erejéig ismét színpadra lépett a banda eredeti dobosa, Steven Adler is.

A balhé:

Out ta get me, Steven Adlerrel:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8011943029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása