Fülesbagoly

Itt az új dal: elemében a Sixx:A.M.

2016. november 06. - matesas

Nem lazsált 2016-ban a Sixx:A.M. nevű hard rock szupertrió, a zenekar idei második nagylemezét adja ki november 18-án. Az új albumról szombaton tették közzé a Barbarians (Prayers for the Blessed) című nótát.

sixxam2.jpg

A Sixx:A.M. 2007-es megalakulásakor sokan gondolhatták, hogy ez egy tiszavirág életű zenekar lesz, ehelyett a trió már túl van négy nagylemezen és épp az ötödik kiadására készül. Nikki Sixx basszer, Dj Ashba gitáros és James Michael gitáros, énekes pörgős hard rockot nyom a képünkbe, úgy fest a társaság, mint a hedonisták gyülekezete, akik semmi mást nem szeretnének, csak jókat bulizni és természetesen zenélni. A november 18-án megjelenő lemez, az áprilisi albumuk ikertesója, annak a címe With Prayers for the Damned, Vol. 1, így könnyen kitalálható, hogy a mostani munkájuk a Prayers for the Blessed, Vol. 2. Mi pedig mutatjuk az új dalt.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7411935421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása