Fülesbagoly

Itt van a Muse meglepetésdala Halloweenra

2016. október 28. - matesas

Tökös húzás a Musetól Halloween alkalmából: mindenféle előzmény nélkül kiadtak egy dalt, a New Kind Of Kick mentes minden olyan stílusjegytől, amely egyébként a zenekart jellemzi. A Marilyn Manson alkotásaira hajazó nótához rögtön klip is készült.

muse_1.jpg

A 2 perc 50 másodperces szám egy néhány akkordos nóta, húzós rock and roll, torzított gitárral és mellőz mindenféle kiegészítő hangszert, amelyekkel a Muse egyébként élni szokott. A klip sötét, a tagok fekete bőrszerkót viselnek, Matthew Bellamy énekes igazi rockabilly sérót is lövetett magának. Ha nem látnánk a videót, lehet, hogy csak hallgatás alapján rá sem ismernénk a Musera és Bellamy hangjára. Leginkább Marilyn Manson korai dalaira emlékeztet a nóta, nekünk mindenesetre bejön, innen is kívánunk mindenkinek békés, nyugodalmas ünnepeket.

Muse - New Kind Of Kick:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2711845891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2016.10.29. 15:21:31

Hát, ez... érdekes volt. Azért hallható benne 1-2 muse-os húzás, de összességében nem igazán fekszik, legalább is első hallásra.
süti beállítások módosítása