Fülesbagoly

Futballmeccsen énekelt a Guns ’N Roses bombázója

2016. október 26. - matesas

Melissa Reese, a Guns ’N Roses új billentyűse nem csak az orgonával bánik jól, de gyönyörű hangja is van. Eztúttal egy amerikai futball meccsen, a Seattle Seahawks stadionjában dalolta el a nemzeti himnuszt.

guns-n-roses-live-san-diego-22-agosto-2016-7.jpg

Duff McKagan basszusgitáros és Melissa Reese billentyűs is seattle-i illetőségű, így boldogan mondtak igent a város futballcsapata felkérésére. Az összecsapás előtt Duff vonta fel a csapat zászlaját, miközben a háttérből a GNR örökzöldje, a Welcome to the Jungle szólt. Ezután következett Melissa, akiről talán kevesen tudják, hogy gyönyörű, iskolázott hangja van. Ezúttal be is bizonyította, a nemzeti himnuszt énekelte el. Melissa tíz évvel ezelőtt szövegíróként és énekesként kezdte zenei pályafutását, most pedig ugyebár a világ egyik leghíresebb rockzenekarának a billentyűse.

A GNR egyébként épp Dél-Amerikában turnézik, 2017-ben Ázsiában és Ausztráliában is koncerteznek, és bízunk benne, hogy hamarosan európai állomások is megjelennek a kalendáriumban.

Melissa és a himnusz:

Duff és a zászló:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5511841275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása