Fülesbagoly

Donald Trump öltönyben zúz a Twisted Sisterrel

2016. október 13. - matesas

Az internet aranybányájából ezúttal egy roppant különös hangulatú felvétel került elő. Gondolták volna, hogy Donald Trump egy igazi heavy metal harcos? Ezen a videón épp Dee Sniderrel, a Twisted Sister frontemberével zúz a színpadon.

dee-snider-donald-trump.jpg

Bizarr videóra bukkant a Metalinjection, a félperces felvételen a Twisted Sister a zenekar We're not going to take it anymore című klasszikusát adja elő, miközben Dee Snider mögött nem más, mint Donald Trump mozog - a maga mackós módján. Trump makulátlan öltönyben metálkodik, már ha ez annak nevezhető, az viszont jól látható, hogy a refrént bizonyosan ismeri az elnökjelölt, mozog a szája, alighanem énekel.

A videó egyébként 2015 augusztusában készült, a Trump-család és a Twisted Sister egy gyermekkórház adománygyűjtő buliján vett részt.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1311802553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása