Fülesbagoly

Megküzdött démonaival a Korn énekese

2016. október 12. - Bagolyhír
Egyre aktívabb a Korn, a zenekar koncertezik, sorra adja ki az október 21-n megjelenő lemez új dalait, már a negyedik szám érkezett a korongról. A Take Me egy démonikus fejezet lezárásának is tekinthető.
jonathan_davis_2.jpg

Már többször megfogalmaztuk abbéli véleményünket, hogy az október 21-n megjelenő The Serenity Of Suffering egy remek Korn-lemeznek ígérkezik, az eddig ismert dalok tele vannak jobbnál jobb riffekkel, a refrének dallamosak, miközben a megszólalás igen vastag. A Take Me sem rossz nóta, igaz, nem olyan morcos, mint például a Corey Taylorral rögzített A Different World című szerzemény, s ha nem a Kornról volna szó, úgy is fogalmazhatnék, hogy amazhoz képest kifejezetten lagymatag, de ezt rögtön vissza is szívtam...
A szám szövege egyébként Jonathan Davis énekes konfrontálódása régi démonaival, a drogokkal. Davis állítólag már jó ideje tiszta, a Take Me talán örökre lezárja élete eme sötét fejezetét.
Korn - Take Me:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6011799419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása