Fülesbagoly

Kés alá feküdt a Slipknot gitárosa

2016. október 06. - matesas

Megműtötték a Slipknot gitárosát, a zenész törött csigolyáit korábban belemezelték, most ezeket a lemezeket kellett kicserélni. James Root azonban a kórházban sem vesztette el humorérzékét, Instagram posztjában megjegyezte: a fájdalomcsillapító ópiátok egészen jól estek neki.

jamesroot.jpg

Kórházi ágyáról posztolt képet a Slipknot gitárosa, a kinyújtott középső ujj azt jelzi, hogy James Root egyáltalán nem respektálja testi bajait. A Slipknot tagjaira mostanság rájár a rúd, a nyár elején Corey Taylor énekes gerince szorult operációra, most pedig Root feküdt a kés alá, hogy csigolyáin kicseréljék a korábban elhelyezett lemezeket.

jamesroot1.png

Root posztjában megjegyezte: úgy tűnik, hogy a törött csigolyák foglalkozási ártalomnak számítanak a metal világában. A műtétet kedden reggel hajtották végre, Root egy kis fájdalomra panaszkodik, de azt is hozzátette, hogy a fájdalomcsillapítóként kapott ópiátok eléggé jól estek neki. És persze már nagyon várja a következő fellépésüket, ahol azonban kénytelen lesz egy kicsit óvatosabban mozogni.

Slipknot - Killpop:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7711775341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása