Fülesbagoly

Animációs akciófilm főszereplői a japán metal-babák

2016. október 03. - matesas

Egy új műfaj éledezésének lehetünk szemtanúi. Úgy tűnik, hogy egyes zenekarok a film világában látják az önnépszerűsítés egyik lehetőségét, ezúttal a japán Babymetal együttes főszereplésével készül egy animációs akciósorozat.

babymetal_1.jpg

Egy héttel ezelőtt a Steel Panther bejelentette, hogy egy komédiasorozatot gyártanak a banda mindennapjairól, természetesen a zenekar tagjainak főszereplésével. Most pedig az egyébként is erősen művi kreálmány gyanús Babymetal állt elő az ötlettel: a három bandatag egy animációs akciószéria főszereplőiként tűnnek fel a filmvásznon.

babymetal1.jpg

A három metalbaba, Su-Metal, Yuimetal és Moametal egyébként ideális karakternek tűnnek egy ilyen szerepre, a csajok mintha csak a Sin City valamelyik jelenetéből léptek volna elő. A történet egy varázslatos heavy metal világban játszódik majd, természetesen adott egy gonosz támadó, aki ellen egy magányos isten, Kitsune készíti fel a harcra a három csinos metalcsajszit. Sok-sok akció és persze zenei betét várható, metal a manga díszletei között.

Babymetal - Megitsune:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8311763081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása