Fülesbagoly

Extra jófej volt az Alice In Chains

2016. szeptember 29. - matesas

Fantasztikus gesztust gyakorolt az Alice In Chains a minap egy Charlston-i koncerten. A zenekar a ráadásban a színpadra invitált egy rajongót és megengedték a srácnak, hogy ő dobolja el a legnagyobb slágerüket, a Would-ot.

alice-in-chains.jpg

Azt hiszem, az ilyen pillanatokban mutatkozik meg igazán, mennyire jó fej, mennyire laza egy zenekar. Az Alice In Chains hiába az elmúlt 25 év egyik legmeghatározóbb rockzenekara, a fiúk nem szálltak el maguktól, és most egy fantasztikus gesztussal bizonyították, hogy hatalmas arcok.

Szeptember 20-án Charlestonban koncerteztek, a közönségben kiszúrtak egy srácot, akinek a pólóján a következő felirat díszelgett: „Let me play drums on Would?!” Azaz: had’ doboljak a Would-ban. A szerencsés fiatalt Kurt Friedenbergernek hívják és legnagyobb megdöbbenésére Jerry Cantrellék valóban a színpadra szólították, s miután sorra lepacsiztak vele, már ülhetett is a dobok mögé. A videó tanúsága szerint a srác nem illetődött meg, tisztességesen eldobolta a számot és valószínűleg élete végéig emlegeti a napot, amikor együtt játszhatott az Alice In Chainsszel.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1111751861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása