Fülesbagoly

Egy rock klasszikus tizenegy megszólalásban

2016. szeptember 14. - matesas

Ha egy dalt sokan feldolgoznak, az csalhatatlan jele annak, hogy a szerző igencsak eltalált valamit. A Fülesbagoly most egy ilyen klasszikust mutat meg, így hangzik a We Care A Lot című dal tizenegy féle megszólalásban.

fnm.png

A We Care A Lot a címadó dalként szerepelt a Faith No More 31 éve megjelent debütáló lemezén. A szám érdekessége, hogy a FNM is többféleképpen rögzítette, hiszen a szám a második lemezükön is helyet kap, egy gyorsabb, letisztultabb verzióban. A zenekar idén adta ki az első nagylemez újrakevert változatát, a 2016-os mixen is felfedezhetők változások az originális verzióhoz képest, nem is beszélve a Faith No More-ból kivált énekes, Chuck Mosley saját We Care A Lot feldolgozásáról. A dal újraértelmezésével legutóbb a Korn próbálkozott, de összeállításunkban hallhatjuk a szám hardcore és elektronikus megszólalását is. Íme:

Faith No More (Original version - 1985):

Faith No More (Introduce Yourself version - 1987):

Faith No More (Live at Brixton Academy - 1991):

Faith No More (2016 Mix):

Chuck Mosley:

Korn:

 

Kawaii Busters:

I. F. K.:

Arkham (Brazil rockbanda - 2003):

Angelsin:

Parallax1:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9511705289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása