Fülesbagoly

Válása után szólókarriert épít Kim Gordon

2016. szeptember 13. - matesas

Három évtizedet húzott le a Sonic Youth-ban, most azonban saját karrierjét építi Kim Gordon. A 63 éves underground-istennő kiadott egy dalt, a Murdered Out egy sötét hangulatú, torzított gitárokkal megszólaló remekmű, várjuk a folytatást.

kimgordon.jpg

Pestiesen szólva „minden hangszeren játszik” Kim Gordon, énekesnőként, gitárosként, basszusgitárosként egyaránt részt vett a kultikus Sonic Youth tündöklésében, 2007-ben a mozi világában is kipróbálta magát, szerepet vállalt az Amatőr bérgyilkos című thrillerben, és producerkedett is, a Hole 1991-es Pretty on the Inside albumának készítésekor. Most azonban úgy tűnik, hogy a Sonic Youth frontemberével, Thurston Moore-ral való válása után - 29 évig voltak házasok - többé már nem akar az anyazenekar munkájában részt venni, inkább saját karriert épít. A Murdered Out című dal hétfőn jelent meg, de már 52 ezren látták a legnagyobb videómegosztón, és a kommentekből egyértelműen kiviláglik, hogy Kim rajongóinak elnyerte a tetszését a szerzemény. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy Gordon hány dallal rendelkezik, de erősen feltételezhető, hogy a Murdered Out egy nagylemez előhírnöke lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8511702583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása