Fülesbagoly

Lenyomta első koncertjét az újjáalakult Misfits

2016. szeptember 05. - matesas

Két éve még pereskedtek, most újra egy színpadon állt a kultikus Misfits énekese és basszusgitárosa. A horrorpunk stílusteremtője a dneveri Riot Festen koncertezett, a Misfits több, mint egy órát játszott, Dave Lombardo dobossal kiegészülve.

misfits.jpg

Az elmúlt három évtizedben Glenn Danzig énekes és Jerry Only basszusgitáros nem ettek egymás tenyeréből, így az idei esztendő egyik legnagyobb durranása volt, amikor bejelentették, hogy újra összeáll a Misfits. Danzig és Only alapítótagok, mellettük Doyle Wolfgang Von Frankenstein gitáros jelenléte a legfontosabb, ő 1980-ban csatlakozott a Misfitshez, igaz, aztán vele is többször szakított a banda. A mostani felálláshoz Acey Slade gitáros is csatlakozott, de az igazi kuriózum a Slayer ex-dobosa, Dave Lombardo játéka.

Lombardo nemrég nyilatkozott is a Misfitshez való csatlakozásáról, amelyet természetesen hatalmas megtiszteltetésnek tart, s mint elmondta: ez a zenekar óriási hatással volt a modern punk, rock és metal műfajokra. Nos, a Misfits kitett magáért, több, mint egyórás koncertet nyomtak Denverben, arról egyelőre nincs hír, hogy vajon Európában is fellépnek-e. Danzig és Only utoljára 1983-ban állt egy színpadon.

Misfits, Riot Fest Denver, Szept. 4, 2016

1. “Death Comes Ripping”
2. “20 Eyes”
3. “I Turned Into a Martian”
4. “Where Eagles Dare”
5. “Mommy, Can I Go Out and Kill Tonight?”
6. “Vampira”
7. “All Hell Breaks Loose”
8. “Hybrid Moments”
9. “Teenagers From Mars”
10. “London Dungeon”
11. “Earth A.D.”
12. “Green Hell”
13. “Devilock”
14. “Horror Business”
15. “We Are 138″
16. “Hollywood Babylon”
17. “Who Killed Marilyn”
18. “Halloween”
19. “Die, Die My Darling”
20. “Astro Zombies”
21. “Skulls”
22. “Last Caress”

Ráadás:

23. “Bullet”
24. “Night of the Living Dead”
25. “She”
26. “Attitude”

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6711679235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása