Fülesbagoly

Green Day: csak a feleségek tudtak az új albumról

2016. szeptember 02. - matesas

Tré Cool, a Green Day dobosa érdekes részleteket osztott meg az új albumuk előkészületeiről. Cool elmondta, hogy a feleségeiken kívül senki sem tudott arról, hogy stúdióba vonultak, így mindenféle nyomás nélkül tudtak dolgozni.

 greenday-2.jpg

2012 őszén a Green Day ambiciózus terveket szövögetett, három hónap alatt egymás után három lemezt jelentettek meg. Aztán a dolgok egészen rossz irányt vettek, Bille Joe Armstron frontember egy koncert közben összeomlott a színpadon, az eset után az énekes bevonult egy drogrehabilitációs intézetbe. Most, négy évvel a sikeres rehabilitáció után a csapat újra készen áll a rock and rollra.

– Magunk mögött tudtuk ezeket az egészségügyi problémákat - mondta Tré Cool. – A hála érzetével és sok-sok alázattal vágtunk neki ennek az új felvételnek. Élvezzük, hogy egy rock and roll banda és nem utolsósorban jó barátok vagyunk - tette hozzá a dobos.

A srácok egy új stúdiót alakítottak ki Oaklan-ben, és az 1992-es Kerplunk album óta először producer nélkül dolgoztak.

– Billiehez senki sem áll közelebb, mint én és Mike. Csak az a dolgunk, hogy életre keltsük a Billie fejében megfogant zenét. Kizárólag a feleségeink tudtak arról, hogy stúdióba vonultunk, így nem kellett néznünk az órát, semmiféle nyomás nem nehezedett ránk.

Az új lemez október 7-én jelenik meg, a címe Revolution Radio. A Bang Bang című dal már ismert, íme:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7011670806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása