Fülesbagoly

Az ex-basszernek bejön az új Metallica

2016. szeptember 01. - matesas

A Metallica új daláról már szinte mindenki elmondta a véleményét, és most a legfontosabb ítész, a zenekar egykori basszusgitárosa, Jason Newsted is megszólalt. Jason áradozik a Hardwired című számról, a basszer szerint ez egy igazán fogós, gonosz nóta.

jason.jpg

Augusztus 18-án jött ki a Metallica új videója, amely a novemberre beharangozott tizedik stúdiólemez, a Hardwired… to Self-Destruct előhírnöke. A Hardwired című dallal a zenekar egyértelműen a gyökerekhez nyúl vissza, a szám a régi idők Kill ’em All hangzását idézi, így aztán nem meglepő, hogy a banda egykori basszusgitárosa, Jason Newsted is elismerően nyilatkozott első benyomásairól.

– El sem hiszem, mennyire gonosz dal! Már jópárszor meghallgattam. Valaki egy kocsiban mutatta meg nekem először, aztán otthon újra és újra lejátszottam. Szeretem a természetét, egyszerűen óriási! - áradozott Newsted, majd azt is elárulta, hogy rendszeresen kapcsolatban áll egykori zenésztársaival. Főként Lars Ulrich dobossal szokott beszélgetni, legfőképpen telefonon, de reményei szerint hamarosan személyesen is találkozhatnak. Newsted a jövőbeni együttműködés lehetőségét sem zárta ki, de erről egyelőre nem akart részleteket elárulni.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5411668330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása