Fülesbagoly

A Black Sabbath után is tovább zenél Ozzy

2016. augusztus 30. - matesas

Szembemegy felesége óhajával Ozzy Osbourne, a sötétség korosodó hercege kijelentette: a Black Sabbath jövő februárban befejeződő búcsúturnéja után sem hagy fel a zenéléssel, stúdióba vonul új társaival.

ozzy_1.jpg

A rajongók régóta spekulálnak arról, van-e élet a Black Sabbath után. A legendás zenekar búcsúturnéja 2017 február 4-én ér véget, de a frontemberben továbbra is él az ambíció, hogy egy újabb szólólemezt alkosson. Ozzy a Metro.us-nak nyilatkozott terveiről.

– Jelenleg is játszadozom néhány dalötlettel. Van egy pár dolog, amit lejegyeztem, és egyszer a Black Sabbath letér az útról, én viszont a stúdióba vonulok a saját zenekarommal, hogy rögzítsem a dalaimat.

Meglehet azonban, hogy Ozzynak újabb családi konfliktust kell felvállalnia zenei karrierje érdekében. A felesége ugyanis nemrég úgy nyilatkozott, hogy azt szeretné, ha a férje visszavonulna, mire betölti a 70-et. Nos, Ozzy most 68 éves, úgyhogy Sharon igencsak szűk időkorlátok közé szorította.

– Folytatom a zenei dolgaimat. A feleségem jól gondol bizonyos részleteket, de én nem függök ezektől a nyilatkozatoktól - tette helyre udvariasan az asszonyt Ozzy.

Black Sabbath, 2016, Vancouver:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2211663118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása