Fülesbagoly

Jövőre is turnézik a Guns ’N Roses

2016. augusztus 20. - matesas

Jó hír a GNR rajongóinak, hogy a zenekar 2017-ben sem áll le, Axl Rose és csapata már nyolc új koncertdátumot jelentett be, a Rózsák Japánban és Ausztráliában teszik tiszteletüket. A kérdés már csak az: Európába is elér a Not In This Lifetime turné?

gnr.jpg

Egy szeptemberi pihenő után októberben és novemberben teljes gázzal folytatódik a GNR fellépéssorozata, majd decemberben ismét lazulás, hogy aztán januárban és februárban megint beinduljon a rock and roll gépezet. Januárban egy oszakai és  két tokiói koncert vár az együttesre, februárban pedig Ausztrália a cél, sorrendben Brisbane, Sydney, Melbourne, Adelaide és Perth stadionjait tölti meg az újraalakult zenekar. Úgy tűnik, hogy Steven Adler egyre közeledik a bandához, a pénteki Los Angeles-i fellépésükön is beült a dob mögé.

Európai koncertdátum egyelőre nincs bejelentve, de a dolgok jelenlegi állása szerint meglepő lenne, ha Axl-ék megfeledkeznének a kontinensről. Reménykedjünk, hogy Budapest is feltűnjön a térképükön...

Guns ’N Roses, 2016. augusztus 18., Los Angeles Dodgers station:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9110663348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása