Fülesbagoly

Rák után infarktus miatt vitték kórházba a basszusgitárost

2016. augusztus 15. - matesas

Kórházba szállították a UFO zenekar korábbi basszusgitárosát, Pete Way kritikus állapotban van, a felesége arra kért minden rajongót, imádkozzanak férje felépüléséért. Way épp Németországban járt üzleti úton, amikor a baj bekövetkezett.

peteway.jpg

A zenészt az utóbbi években számos betegség gyötörte, 2013-ban prosztatarákot diagnosztizáltak nála, majd az is kiderült, hogy hepatitiszes.

Way felesége, Jenny így nyilatkozott férje állapotáról:

– A férjem épp Németországban tartózkodott egy rövid üzleti úton, amikor a keringése összeomlott. Szívrohamot kapott, és egy vérrögöt találtak a tüdejében. Mondanom sem kell, mit érzek most, de Pete küzdeni fog, ahogyan mindig is tette. Nem fogjuk elveszíteni, kérek mindenkit, hogy imádkozzon érte.

Way épp egy új szólóalbumon dolgozott, amely 2016 végére készülhet el. Alapítótagja az 1969-ben megalakult UFO-nak, és játszott a Waystedben is.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr910412022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása