Fülesbagoly

Így még sosem hallottad a Sweet Child O’ Mine-t

2016. augusztus 04. - matesas

A progresszív metalt játszó Immortal Guardian zenekar billentyűs-gitáros géniusza, Gabriel Guardian nem mindennapi produkcióval rukkolt elő. Egyszerre két hangszeren játszva adja elő a Guns ’N Roses örökzöldjét, a Sweet Child O’ Mine-t.

immortal-guardian-guitaristkeybo.jpg

Túl sokat nem érdemes magyarázni erről a videóról, nem kell szakértőnek lenni ahhoz, hogy megállapítsuk: amit Gabriel Guardian művel, az egyszerűen zseniális. Ha ennek a fiatalembernek nyolc keze volna, alighanem nyolc hangszert szólaltatna meg egyszerre, nézzük el neki, hogy ezúttal csak gitáron és szintetizátoron szólózza szét az agyát. Kritikaként legfeljebb annyit róhatnánk fel neki, hogy nem vette a fáradtságot ahhoz, hogy egy mikrofont is beállítson maga elé, hiszen úgy dalra is fakadhatott volna. Sebaj, ez így is jó móka, íme: Sweet Child O’ Mine.

 

És a rend kedvéért az eredeti:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr148944290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása