Fülesbagoly

Sötét klipet forgattak Mansonék a David Bowie feldolgozáshoz

2016. augusztus 03. - matesas

A Sin City hangulatához hasonlítható animációs filmet forgatott Marilyn Manson és country zenében nyomuló barátja, Shooter Jennings egy David Bowie feldolgozáshoz, a Cat People-hoz. A több, mint nyolcperces videó zeneileg és képi világában is remekül sikerült.

jennings-manson.jpg

A Fülesbagoly februárban már beharangozta, hogy a country és rock műfajban alkotó Shooter Jennings a diszkó koronázatlan királya, Giorgo Moroder életműve előtt tiszteleg egy feldolgozás lemezzel. Countach (Giorgio) címet viselő, kilenc dalt tartalmazó lemezen Mansonnak a Cat People című nóta jutott, a szám Paul Schrader azonos címet viselő 1982-es horror-fantasy filmjének volt a betétdala és akkor nem más adta elő, mint David Bowie.

Nos, Jennings-Manson páros kiválóan nyúlt hozzá a számhoz, Manson mély, baljós hangja remekül illeszkedik az egyébként sem habkönnyű szerzeményhez. A klip látványvilága is súlyos, leginkább a Sin City hangulatához hasonlíthatnánk, a Valenberg és Blake Judd alkotta rendezőpáros szexuális utalások sokaságával is megfűszerezte a mozit. Íme:

Shooter Jennings - Marilyn Manson: Cat People

 

És az eredeti:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr168933312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása