Fülesbagoly

Vonósnégyes húzta el a Faith No More nótáját

2016. augusztus 02. - matesas

A Midnite String Quartet egy nagyszerű vonósnégyes, amelytől eddig sem állt távol a rockzene világa, rendre fantasztikus feldolgozásokat készítenek kedvenc előadóiktól. Ezúttal a Faith No More hat számát dolgozták át.

faithnomore_1.jpg

Incubus, Muse, Radiohead, Nirvana, és még sokáig sorolhatnánk a jobbnál jobb zenekarok nevét, akiktől a Midnite String Quartet feldolgozott dalokat. A vonósnégyes figyelme ezúttal a Faith No More felé fordult, és hat dalt írtak át a saját stílusukra. Evidence, Ashes To Ashes, Midlife Crisis, Stripsearch, Falling To Pieces és Epic - sorrendben ezek a FNM-klasszikusok szerepelnek az étlapon, a Fülesbagoly most az Ashes To Ashes hátborzongató átiratát tálalja nektek. Jó étvágyat!

Midnite String Quartet:

És az eredeti:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr838930072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása