Fülesbagoly

Tanmese halott rocksztárok sírkövei között

2016. július 23. - matesas

Bűnbánó videóval jelentkezett a Five Finger Death Punch, az „I Apologize” című számhoz forgatott felvételen a frontember halott kollégák - Kurt Cobain, Janis Joplin, Jimi Hendrix - sírkövei között tesz egy nyomasztó sétát.

five-finger-death-punch.jpg

Meglehetősen erőteljes hatású videót készített a FFDP. Az év elején még arról érkeztek hírek, hogy a zenekar frontembere, Ivan Moody alkoholelvonó kúrán vett részt, hogy legyőzze súlyos függőségét. Nos, úgy tűnik, Moody ezzel a dallal kér bocsánatot megcsúszásáért, az egész klip olyan, mint egy beismerő vallomás, amely egyben erős figyelmeztetés a hasonló problémákkal küszködő sorstársaknak.

Moody egy ásóval sétál fiatalon elhunyt és a különböző függőségek áldozatainak tekinthető rocksztárok sírkövei között. A sírfeliratokon feltűnik többek között Lemmy Kilmister, Janis Joplin, Jimi Hendrix, Scott Weiland, Layne Staley, Kurt Cobain, John Bonham, Jim Morrison neve is, a videó végén Moody megássa a saját nyughelyét is, amely azonban nem nyeli el őt, a szélére ülve jelzi, hogy ő bizony némi időt még eltöltene e földi siralomvölgyben.

– A klip egy sötét metafora, amely önmagáért beszél. Nem gondoljuk, hogy különösebben magyaráznunk kellene a jelentését, mind ismerünk olyan embert, aki valamilyen függőséggel küzd - fűzött magyarázatot a zenekar a kliphez. A bagoly pedig teljes szívből kívánja Moodynak: maradjon még közöttünk, hagyja a dagadt sírokat másra, koncentráljon inkább a metalra!

Five Finger Death Punch - I Apologize:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr258909658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása