Fülesbagoly

Metal variációk Guns ’N Roses dalokra

2016. július 15. - matesas

Egy metal-rajongó páros fémesítette a Guns ’N Roses legismertebb slágereit, egészen érdekes black metal stílusban hallani a November Rain-t vagy a trash metal változatban előadott Welcome to the Jungle-t.

guns_1.jpg

A GNR ismét a rivaldafénybe került, az újraegyesült csapat telt házas koncerteket ad, és mint arról a Fülesbagoly is beszámolt, nagyon úgy tűnik, hogy egy vadiúj stúdióanyag ot is elkészíthetnek az alapítótagok. Axl Rose vendégszereplése az AC/DC-ben valószínűleg a Guns számára sem elhanyagolható reklám, egy szó, mint száz: a Rózsák ismét a csúcson vannak, és a fiatalabb generációk is felfedezték maguknak őket. Jared Dines és Eric Calderone is megfertőződhetett a Guns-vírussal, a metal-kedvelő fiatalok fémesített verzióban adták elő Slash-ék néhány örökbecsű szerzeményét, mi pedig örömmel nyújtjuk át nektek a zseniális összeállítást.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr328891316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása