Fülesbagoly

Ektomorf-pólóban koncertezett a Hatebreed énekese

2016. július 14. - matesas

Aligha érhet annál nagyobb megtiszteltetést egy magyar metalzenekart, mint amikor egy igazi világsztár banda énekese fellépés közben az ő pólójukat viseli. Nos, most ez történt az Ektomorffal, s közben a viharsarki srácok saját karrierjüket is szépen építgetik.

hatebreed.jpg

A groove metal magyar királya az Ektomorf, de Farkas Zoliék bandája ma már több földrészen is megmozgatja a rajongókat, nemrég két hónapos turnén szántották végig az Egyesült Államokat, a nyáron pedig már a legnagyobb nyugat-európai fesztiválokon mozgatták meg a közönséget. A Hatebreed a hardcore állócsillaga, az amerikai együttes hatalmas rajongótáborral rendelkezik, bármerre is utazzanak a világban. Nos, most a zenekar énekese, Jamey Jasta egy Ektomorf-pólóban nyomta le a spanyol Resurrection Festival-os koncertjüket, Zotyáék pedig ki is posztolták a Facebook-oldalukra a bizonyító erejű fotót. Hogy ezek után melyik zenekartól mutassunk klipet? Íme, a salamoni döntés: mindkettőtől.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr418885766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása