Fülesbagoly

Corey Taylor súlyosít az új Korn-lemezen

2016. július 13. - matesas

A bagoly mindig csípte a Kornt, így aztán már nagyon várja, hogy az új lemez riffjei szökkenhessenek érzékeny fülébe. Éhségünk most még csillapíthatatlanabb: James „Munky” Shaffer gitáros ugyanis bejelentette, hogy a slipknotos Corey Taylor is énekel a készülő lemezen.

korn_1.JPG

Hónapok múlva kijöhet az új Korn-lemez, és az eddig napvilágot látott hírek alapján alighanem az év egyik legsúlyosabb albuma vár a meghallgatásra. James „Munky” Shaffer a Metal Hammernek arról beszélt, hogy az albumon egy számban a Slipknot frontembere, Corey Taylor vendégszerepel, Munky szerint ez egy igazán közönség-kedvenc nóta lesz. A lemezről is biztató dolgokat mondott.

corey.jpg

– Egy súlyosságot mérő tízpontos skálán ez a lemez egy határozott kilencest kaphat - magyarázta Munky, aki szerint a zeneszerzés sokkal könnyebben megy, mióta visszatért a bandába Brian „Head” Welch.

– Most minden nagyon olajozottan működik. Amikor Head és én elkezdünk közösen riffeket gyártani, az egy végtelen kreativitás-folyamot eredményez - tette hozzá Munky.

Isszuk minden szavát, várjuk a Corey-dalt, addig pedig nagy szeretettel prezentálunk egy „habkönnyű” kedvencet.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr68885734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása