Fülesbagoly

Koncertfilm a Mötley Crüe utolsó koncertjéről

2016. július 11. - matesas

Egy fantasztikus koncertfilmmel zárja pályafutását a glamrock amerikai nagyágyúja, a Mötley Crüe. A felvétel a 2015 december 31-ei showt örökíti meg, természetesen a hangzás is olyan, mintha egy stúdióalbumot hallgatnánk.

motleycrue.jpg

A Mötley Crüe tagjai között ma már nincs semmiféle összhang, többnyire a sajtón keresztüli furcsa üzengetésekben merül ki az egymással való kommunikáció. A szép emlékű zenekar fél évvel ezelőtt mindenesetre egy káprázatos koncerttel búcsúzott közönségétől, az újévet köszöntő fellépés stílszerűen a „The End” címet viselte és olyan slágereket adtak elő a fiúk, mint Home Sweet Home, a Dr. Feelgood, vagy a Girls, Girls ,Girls. Most ez utóbbi szám videóját tették fel a netre, és egyértelműen kijelenthető: nem csak a látvány, a hangzás is tökéletes. Élvezzétek!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr38880336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása