Fülesbagoly

Kóbor Jánossal szövetkezik a Tankcsapda

2016. június 28. - matesas

Ismét valami nagy dobásra készül a Tankcsapda, ez a bagoly határozott gyanúja, és abban is biztosak vagyunk, hogy Lukácsék tervei között Kóbor János is szerephez jut. Közös dal, esetleg egy közös Omega-Tankcsapda koncert? Fülelünk, szimatolunk...

13494858_1138407169535902_2165194627844864487_n.jpg

Forrás: Tankcsapda facebook oldala

Rejtélyek sokasága övezi mostanság a Tankcsapdát, a fiúk készülnek valamire, incselkednek velünk, adnak is, meg nem is, olyan fotókat posztolnak a közösségi oldalukon, amely kérdések sokaságát vetik fel a debreceni banda rajongóiban. Néhány órája raktak ki egy kpet, amelyen Lukács László és Fejes Tamás az omegás Kóbor Jánost fogja közre, a felvétel a törökbálinti SuperSize Recording-ban készült, megjegyzésképp pedig csak annyit írtak a kép mellé: „Életfogytig rock 'n roll’! Részletek hamarosan...”

Logikus következtetésnek tűnhet, hogy a Tankok és Kóbor közös projekten dolgozik, esetleg egy közös dalon, amelyen Kóbor vendégszerepelhet. De azt sem tudjuk kizárni, hogy Lukácsék talán a nagy rock and roll elődökkel lépnének egy színpadra.

Bakó Csaba, a Tankcsapda sajtóreferense a bagoly hívó szavára némi somolygás kíséretében csak annyit mondott, hogy egyelőre semmit sem mondhat. Ám azt ugyebár mindenki jól tudja, hogy mit jelent az a bizonyos „egyelőre” szó. Most, per pillanatban nem mondhat semmit, azonban a jövőben, kis idő múltán lesz közlendő...

Rávilágítottunk egy másik érdekes jelenségre is, amelynek magyarázata minden bizonnyal nem csak minket, hanem a TCS rajongóit sem hagyná hidegen. Szóval, ha megfigyeljük a banda turnéfotóit, szembeötlő, hogy Fejes Tamás dobos trikója valamennyi állomáson szerephez jut, Fejes mindegyik koncerten egy-egy ismert magyar rockdal címét (Egy kis anarchia - Auróra, Ítéletnap - Ossian, Nagyvárosi farkas - Beatrice) megjelenítő trikót visel, mintha csak valamiféle rejtvény megfejtésére próbálnák rávezetni a közönséget. Bakó Csaba egyelőre nem szolgált megoldással, ám feltevésünket abszolút jogosnak nevezte... A kép hamarosan összeáll. Addig pedig hallgassuk egyik kedvencünket.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr308852316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása