Fülesbagoly

Hallottad már az új Blink-182 dalt?

2016. június 24. - matesas

A Blink-182 sosem a súlyos, nehezen emészthető zenéjéről volt híres, és a most megjelent új dal, a No Future hallatán a rajongók megnyugodhatnak: megmaradt a jól bevált blinkes irányvonal, a dallamos, ’90-es éveket idéző punk-rock.

blink-182.jpg

A Blink-182 az elmúlt években számos nehézségen ment keresztül, 2005-ben a zenekar határozatlan időre fel is függesztette a működését, az újraéledéshez négy évet kellett várni. Ezután készítettek egy nagylemezt és egy EP-t, tavaly pedig a zenekar bejelentette, hogy TomDeLonge gitáros nélkül képzelik el a jövőt, aki nem igazán kreatív tagja a bandának. Az új gitáros Matt Skiba, a július 1-én a boltok polcaira kerülő új lemezt már vele rögzítették. A Blink-182 a nyáron számos amerikai fesztiválon fellép, arról egyelőre nincs hír, hogy Európában is koncerteznek-e. Íme, az új dal, amelyet egy nap alatt már 200 ezren hallgattak meg a legnagyobb videómegosztó oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr948836534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása