Fülesbagoly

Mexikói punkok dolgozták fel Miley Cyrus dalát

2016. június 18. - matesas

Az extravagáns Teri Gender Bender énekesnővel felálló mexikói garázs-punk banda, a Le Butcherettes ezúttal egy popikon, Miley Cyrus dalához nyúlt. Nem tudni, hogy Miley-nek mi a véleménye a végeredményről, csak annyi biztos: nekünk tetszik.

le-butcherettes.jpg

A Le Butcherettes egy figyelemre méltó zenekar. Legalábbis az eszelős tekintetű énekesnő mindenképp azzá teszi. Teri Gender Bender öltözéke többnyire az ’50-es évek divatját idézi, a megjelenéshez hozzátartozik a csapzott haj és az elkenődött rúzs, a különleges színpadi performanszokkal pedig mindig be tudja indítani a közönségét. A banda 2009-ben az Indie Awardson a legjobb új előadó és a legjobb punk felvétel kategóriájában is győzött, aztán a Mike Patton fémjelezte, kísérleti zenék sokaságát kiadó Ipecac lemezcéggel szerződött le. Tavalyi lemezükön Iggy Pop és John Frusciante is vendégszerepelt, ez is mutatja, hogy a Le Bucherettes csillaga felfelé ível. Ezúttal pedig egy Miley Cyrus szám újraértelmezésével rukkoltak elő, íme, mutatjuk.

És az eredeti:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr688820074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása