Fülesbagoly

Három embert lőtt szitává az énekes

2016. június 16. - matesas

Egy AR-15-ös gépfegyverrel három embert lőtt le a Pyrexia nevű death metal zenekar egykori frontembere. Eric Schute azt állítja, hogy önvédelemből ölt, a rendőrség egyelőre nem hisz neki, a férfit letartóztatták.

ericschute.jpg

Három embert lőtt le Nyugat-Virginiában a nem túl nagy sikert befutott Pyrexia zenekar egykori frontembere. Könnyen lehet, hogy Eric Schute-ra életfogytiglani büntetés vár, hiszen hiába állítja, hogy önvédelemből lőtt, az eset egyetlen szemtanúja mást állít. Schute majdnem a tanúval is végzett, neki azonban sikerült elmenekülnie, és értesítenie a rendőrséget. A három áldozatnál láncfűrészt találtak, Jack Douglas valamint Travis és Willie Bartley alighanem fát akart kivágni Schute ingatlanának szomszédságában.

Schute a börtönből még fel tudott tenni a Facebook-oldalára egy nyilatkozatot, ebben azt írta, hogy önvédelemből lőtte le a tolvajokat, akik már több kalamajkát okoztak a környéken. Azt is megjegyezte, hogy nyitott a média érdeklődésére, ez azonban valószínűleg nem az interjúadások ideje.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr138814388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása